luni, 12 mai 2014

Florile prieteniei

Sub sloganul ,,Drepturi egale, șanse egale!”, în perioada 5-11 mai 2014 s-a desfășurat Campania Globală pentru Educație-2014, având ca temă de interes accesul la educație de calitate pentru copiii cu dizabilități.
Ca de fiecare dată, ne-am alăturat și noi acestei campanii, cu scopul de a atrage atenţia factorilor de decizie asupra importanţei educaţiei incluzive. 
Intitulată sugestiv, ,,Florile prieteniei”, activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Aurora” Reșița, având ca invitați elevi ai claselor a II-a și a IV-a ai acestei instituții, coordonați de d-na prof. Alina Sârbu. De asemenea, ne-am bucurat de prezența d-nei bibliotecar, Mariana Badescu.
După momentul de ,,spargere a gheții”, elevii celor două școlii au prezentat pe scurt școlile în care învață, apoi au colorat, au decupat, s-au jucat.
Pentru implicarea în activitate, fiecare clasă a fost răsplătită cu stegulețe și diplome. În finalul activității, elevii clasei a II-a C i-au condus pe oaspeți să viziteze școala.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Mulțumim oaspeților noștri pentru lecția de viață pe care ne-au prezentat-o! Felicitări tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu