marți, 8 noiembrie 2011

Ziua Portilor Deschise la Scoala 12 Resita

Azi, 8 noiembrie 2011, Scoala cu clasele I-VIII Nr. 12 Resita si-a deschis portile pentru a-i primi pe toti cei care au vrut sa-i treaca pragul. 
Printre oaspetii scolii noastre s-au numarat si prescolarii de la Gradinita P.P. 8 Resita, precum si  cei de la Gradinita P.N. 15, structura a Scolii 12. Impreuna cu acestia, elevii ciclului primar au desfasurat ateliere interactive de lucru. 
Clasa noastra a primit vizita prescolarilor din grupa mijlocie-grupa Ratustelor-de la Gradinita P.P.8, indrumati de doamnele prof. inv. presc. Adela Macamete si Nicoleta Imbrea. 
In cadrul atelierului intitulat Armonii de toamna am desfasurat, in echipa elev-prescolar, diverse activitati, speram cat mai placute si interesante.

Dupa ce am facut cunostinta, elevii clasei a IV-a A au prezentat sceneta Toamna, introducandu-i pe prescolari in atmosfera specifica acestui anotimp.


 Nici prescolarii nu s-au lasat mai prejos: ne-au dovedit ca au cunostinte solide despre anotimpul roadelor bogate,apoi ne-au incantat cu poezii si cantecele specifice toamnei.
 
 
Activitatea a continuat in aceeasi atmosfera placuta de lucru.
In paginile unei carticele de colorat am incercat sa surprindem cateva aspecte specifice toamnei.

 Iata ce am obtinut:
La final, pentru activitatea desfasurata, prescolarii au fost rasplatiti cu diplome.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu