miercuri, 30 noiembrie 2011

În pas domol spre clasa a V-a

     Dacă ținem seama de zicala ,,Numai mâine nu-i poimâine!”, am început să ne pregătim pentru a păși cu dreptul  în clasa a V-a. 
    Este cunoscut faptul că unii elevi întâmpină dificultăți în adaptarea la cerințele învățământului gimnazial. Pentru a îndepărta barierele ce ar putea să apară, am pornit în pas domol la drum. 
    ,,Gheața” a fost spartă cu ajutorul doamnei prof. de biologie, Cristina Perța, care a susținut o lecție deschisă la disciplina Științe ale naturii, având ca subiect Adaptarea organismelor la variațiile de temperatură (frig și căldură)
     La activitate au participat cadre didactice din învățământul primar, precum și doamnele profesoare din Aria curriculară Matematică și științe
     Utilizând metode și mijloace moderne de învățare, doamna profesoară a captat atenția elevilor, aceștia fiind activi pe tot parcursul lecției.
 
 
 
      În final, elevii clasei a IV-a A au considerat că primul pas spre clasa a V-a a fost făcut cu ușurință. Activitatea a fost o reușită, parteneriatul profesor-elev funcționând perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu