vineri, 28 noiembrie 2014

Copii fericiți

În perioada 24-30 noiembrie 2014 se desfășoară cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național al Șanselor Tale, sub genericul Oportunități de dezvoltare personală prin educație nonformală, eveniment care se derulează în cadrul Săptămânii Educației Permanente
Urmărind dezvoltarea elevilor prin educație și învățare nonformală, am căutat abordări cât mai atractive ale unor conținuturi de interes, specifice contextului social actual și vârstei școlare mici, oferindu-le posibilitatea de a experimenta situații noi, de a dezbate teme care vizează educația cetățenească și anteprenorială.
Ca urmare, ,,nonformalii” au pornit în căutarea lui Moș Crăciun.
 
 
 
 
Mulțumim gazdelor noastre primitoare: Cofetăria Codrina Timișoara, Imprimeria Mirton Timișoara și Fabrica de ornamente Gottlob Timiș.
Prima oprire a fost în laboratorul de prăjituri al cofetăriei Codrina din Timișoara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
După ce ne-am convins că totul este pregătit ca Moșul să-și umple sacul cu dulciuri pentru copii, ne-am deplasat la Imprimeria Mirton Timișoara pentru a fi siguri că felicitările, calendarele, agendele și cărțile cu povești sunt pregătite.
 
 

 
 
 
 
 Pentru a ne asigura că în fiecare casă va fi un brad împodobit, am dat o fugă și la Gottlob, la fabrica de ornamente. Așa cum ne-am așteptat, și aici am văzut lucruri minunate create pe placul fiecăruia. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cum nu l-am întâlnit pe Moș Crăciun  în drumul nostru, ne-am gândit că poate e la cumpărături la Iulius Mall. Ne-am încărcat bateriile cu un meniu copios, apoi am continuat căutarea. Din păcate, drumurile noastre nu s-au intersectat, dar suntem convinși că în seara de Ajun va trece pe la casele tuturor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu