miercuri, 28 noiembrie 2012

Întâlnire cu alpinistul Cornel Galescu

    Sub genericul Generația Marii Uniri, azi s-a desfășurat o activitate din cadrul proiectului Eroi au fost, eroi sunt încă, proiect coordonat de d-na director, profesor Ghiorghița Fercea. 
   Întâlnirea a fost dedicată eroului nostru de suflet, alpinistul caransebeșean Cornel Galescu. La activitate au participat cadre didactice, elevi din clasele primare și gimnaziale din școală.
    Trebuie să mărturisim că ne-am simțit deosebit de onorați să avem un asemenea oaspete în mijlocul nostru.
    Micuții mei ,,alpiniști”, Andreas, Alexandru și Bogdan au fost fascinați de tot ceea ce au auzit și au văzut.
   Coco Galescu a împărtășit elevilor din vasta sa experiență și a răspuns întrebărilor adresate de aceștia, referitoare la tot ceea ce înseamnă a fi alpinist, a escalada, a cunoaște secretele muntelui și a fi prietenul lui
    A fost o activitate deosebită, la finalul căreia elevii și-au exprimat emoția, dar și dorința unei noi ,,aventuri”, lansând o altă invitație domnului Galescu de a reveni în școala noastră.
  Mulțumim eroului nostru-adevărat ambasador al României, că a contribuit la creșterea prestigiului țării noastre și a arborat drapelul românesc acolo unde alții nici nu îndrăznesc să viseze. 
    Suntem mândri să avem astfel de modele de urmat!

   Imagini surprinse pe parcursul activității au fost difuzate și la postul local de televiziune Banat Tv,  Bogdănel, cel care l-a asaltat cu întrebări pe Coco Galescu, oferind primul său interviu. Accesând link-ul  http://www.btv.ro/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=1&id=5079, veți putea afla mai multe detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu