joi, 13 decembrie 2012

Aniversare cu suflet și emoție

     Azi, Școala Gimnazială Nr. 12 Reșița, și-a deschis larg porțile pentru toți cei care au dorit să fie alături de elevii și cadrele didactice din această instituție, pentru a marca 20 de ani de la înființarea acesteia. 
     În intervalul 9:00-11:00 s-au desfășurat ateliere de lucru, iar de la ora 12:00, actuali și foști dascăli ai școlii, împreună cu ceilalți invitați, au depănat amintiri.
      Elevii clasei I A, împreună cu preșcolarii grupei mari A de la Grădinița P.N. 15 Reșița, coordonați de d-na prof. înv. preșcolar Corina Bolboșescu, părinți și bunici, d-na muzeograf Minodora Damian și-au desfășurat activitatea în atelierul ,,Bobocii au prins aripi...”. Atmosfera a fost una specială, încărcată de emoție, fiind prima activitate la care au participat preșcolari, școlari, părinți, mătuși, unchi și bunici. Le mulțumim tuturor că au fost alături de noi, ne-au dat o mână de ajutor și îi mai așteptăm și altă dată.

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
    Un alt moment de suflet a fost sărbătorirea Irinei, care a împlinit azi 7 anișori. La mulți ani sănătoși și frumoși, împliniți și fericiți alături de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu